Merhaba arkadaşlar, bu makaleyi bir hafta öncesinden yayınlamayı düşünüyordum fakat bilgisayardımdaki veri kaybını kurtarabilmek için gecemi gündüzümü karıştırdım.Kısmet bu güneymiş bu makale. Bundan önceki sitemde bunu sizlerle paylaşmıştım. Yeni siteye geçerken veri aktarma sorunu yaşadık.Yaklaşık 15 ile 20 konu kayıplara karıştı 🙂 Neyse gelelim konumuza. Doğuş Grubu‘nun Sipru ile başlayan online yayıncılık isteği Windows 7‘nin piyasaya sürülmesi ile daha ciddi bir boyut kazandı. Microsoft ile yapılan anlaşma sayesinde Türkiye’de Windows 7 içinde bulunan Windows Media Center‘dan yayın hakkı bulunan iki yayın grubundan birisi olan Doğuş Yayın Grubu, Sipru için çalışmalarına devam ederken Windows 7 kullanıcılarına şimdiden ulaşmaya başladı.

Windows 7‘nin Türkiye lansmanında adı geçtiğinde Windows 7 içinde direkt çalışacağını düşündüğümüz kanallar şu an için Windows Media Center içinde çalışmıyor. Kanalları izlemek için yazılan eklenti sayesinde ise Windows Media Center‘ı açar açmaz NTV ve CNBC- E gibi. kanalları izleyebileceksiniz.

Programı indirdikten sonra içerisinde bulunan her bir eklentiyi (toplamda 4 tanedir) teker teker kurarak TV kanallarına ve radyo istasyonlarına ulaşabilirsiniz..
Eklentiyi indirip kurduktan sonra Windows Media Center‘daki Ek Özellikler başlığı altında izleyebileceğiniz yayınlar:

• Doğuş Yayın Grubu (NTV, NTV Spor, CNBC- E, Virgin Radio, NTV Radyo, ntvmsnbc.com, ntvspor.net)
  • Power Group (Power FM, Power Türk FM, Power XL, Radyo Fenomen, Power Türk TV)
  • Alem FM
  • Digiturk Web TV

Dosyaları indirebileceğiniz linkler aşşağıdadır.

1. Hotfile.com
  2. DosyaUpload.Net
  3. Roosle.Com
  4. Dosya.TC

Şimdilik bu  kadar yeterli. Dosyalarda indirme sorunu yaşarsanız lütfen belirtin. Dosya rar şifresi yildirmaz.org ‘dur.

2 YORUMLAR

1. Güzel insan, ben reklamsız, kesintisiz, istediğim zaman istediğim diziyi izliyorum. Takip ettiğim bazı web sayfaları aracılığı ile. Sen bana geri kaldığımı söylemiştin ama aynı şeyi kastetmiyoruz. Sen TV izlemekten bahsediyorsun, bense örneğin House M.D. dizisini canım çektiğinde izlemekten bahsediyorum. 🙂